Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز پنجشنبه در هفتمین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره سراسری «اذان منتظران» استان همدان، هدف از برگزاری جشنواره اذان منتظران را اشاعه فرهنگ والای نماز و اذان در بین مردم دانست و اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا آیین اختتامیه‌ جشنواره اذان منتظران با تاخیر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: جشنواره اذان منتظران، باید در شرایطی برگزار شود تا بتواند برای اشاعه فرهنگ نماز و اذان اثرگذار باشد و اختتامیه آن در راستای شرکت گسترده و برگزاری باشکوه این جشنواره به زمان دیگری بعد از تاریخ ۲۵ بهمن موکول می شود.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: با توجه به دعوت‌نامه ارسالی به سراسر کشور، بیشترین تعداد آثار دریافتی مربوط به استان های گلستان با ۳۲ درصد و همدان، مرکزی، کرمانشاه، فارس و تهران به ترتیب بیشترین فراوانی آثار ارسالی را به خود اختصاص دادند و استان خراسان شمالی با یک اثر کمترین تعداد شرکت کننده را دارد.

مقام عالی دولت در استان با بیان اینکه ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان در جشنواره اذان منتظران، کودکان، نوجوانان‌ و دانش آموزان از سراسر کشور هستند افزود: تعداد ۷۷۵ نقاشی، ۳۷۵ فیلم، ۲۶۶ عکس، ۲۴۶ کلیپ کوتاه، ۱۵۶ شعر، ۱۵۵ خوشنویسی، ۱۳۵ داستان، ۹۶ مقاله، ۷۸ خاطره، ۶۸ مستند و ۴۹ پویانمایی از شرکت کنندگان دریافت شده است.

قاسمی فرزاد تعداد افراد شرکت کننده در این جشنواره را هزار و ۴۹۳ نفر برشمرد و تصریح کرد: طبق گزارش‌های موجود، آثار پربار و ارزشمندی با تراز بالا به دبیرخانه جشنواره‌ اذان منتظران ارسال شده است. 

وی با اشاره به اینکه دومین استانی که بیشترین آثار را به جشنواره اذان منتظران ارسال کرده همدان است خاطرنشان کرد: مدیران مربوطه، گزارشی تحلیلی از آثاری که از سوی شرکت‌کننده‌ها به جشنواره اذان منتظران ارسال شده انجام دهند.

استاندار همدان گفت: جشنواره اذان منتظران برای نخستین بار در کشور و در استان همدان برگزار شده که ۶۱ درصد از شرکت کنندگان زن و ۳۹ درصد آنها را مردان تشکیل می دهند.

قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه برای اشاعه فرهنگ و معنویت اذان در استان از بلندگوهای ادارات استان در ساعت اذان این ندای الهی طنین انداز شود افزود: مقرر شد که دستگاه‌های اجرایی از برگزاری جلسات همزمان با اذان و وقت نماز خودداری کنند.

مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی اذان منتظران تا ۱۲ بهمن ماه بود و کار داوری مقالات و آثار ادبی از پنجم بهمن آغاز شده و کار بررسی آثار هنری ارسالی به این جشنواره نیز از ۱۳ بهمن تا کنون ادامه دارد.

برچسب‌ها استان همدان شهر همدان علیرضا قاسمی فرزاد جشنواره

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان شهر همدان علیرضا قاسمی فرزاد استان همدان شهر همدان علیرضا قاسمی فرزاد جشنواره جشنواره اذان منتظران اذان منتظران ارسال قاسمی فرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان

ایسنا/گیلان مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان گفت: ۴۳۴ اثر به اولین جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان ارسال و از ۹ اثر برگزیده و یک رسانه برتر تجلیل شد.

میلاد ابراهیمی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه اولین جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: اولین جشنواره فصلی رسانه‌های استان گیلان با هدف نقش آفرینی جامعه خبری در توسعه استان و معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های رسانه‌ای، افزایش رقابت مؤثر و سازنده در توسعه محتوایی مطبوعات محلی و خبرگزاری‌ها، ارزیابی مهارت‌ها و شناسایی برترین‌های رسانه‌ای گیلان با همکاری اداره کل ارشاد و خانه مطبوعات برنامه‌ریزی و اجرا شد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان افزود: این جشنواره در محورهای فرزند آوری، جوانی جمعیت و بحران سالمندی، مدیریت شهری و مشارکت شهروندان، «رشت» شهر خلاق خوراک، اقتصاد کشاورزی و صنایع تبدیلی، نشاط آفرینی اجتماعی و امیدافزایی، نقش منطقه آزاد انزلی در توسعه مبادلات تجاری و اقتصاد دریا محور، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آسیب‌شناسی چالش‌های صنعت و معدن و کودک و نوجوان در بخش‌های گزارش مکتوب و مقاله، یادداشت و عکس برگزار شد.

وی گفت: ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید و داوران با در نظر گرفتن روزآمد بودن و جامع بودن اطلاعات ۹ اثر را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کردند که امروز از این ۹ فعال رسانه‌ای و همچنین یک رسانه برتر تقدیر ‌شد.

ابراهیمی تصریح کرد: خبرگزاری ایسنا به سبب ارسال آثار در بخش‌های مختلف و مشارکت پرشور در نخستین جشنواره فصلی رسانه‌های استان به عنوان رسانه برتر معرفی و از سردبیر این خبرگزاری تقدیر ‌شد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان گیلان گفت: حمایت از برگزاری چنین جشنواره‌های رسانه‌ای زمینه توسعه بیش از پیش استان را فراهم می‌کند.

گفتنی است، پونه نیکوی، سردبیر خبرگزاری ایسنا در اولین جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» به عنوان رسانه برتر معرفی و تجلیل شد. سید جواد میرحسینی و امیر صالح غنجی در بخش عکس به ترتیب مقام اول و سوم جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان را کسب کردند. مهری شیرمحمدی در بخش گزارش مکتوب با عنوان «بوستان کسمایی امروز و باغ چای دیروز» مقام دوم جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد